RESTAURACIÓ PLAÇA DE LA NATURA

Finalitzen les obres de restauració de la plaça de la Natura del Park Güell.

Les obres han reparat el drenatge i la recollida de les aigües de pluja de la superfície de la plaça i la impermeabilització de la coberta de la Sala Hipòstila, on s’havien detectat humitats. A més s’han fet reforços estructurals de les voltes que sostenen el sostre de la Sala Hipòstila, on s’ubiquen els panells de ceràmica i vidre, coneguts com a sols de Gaudí. Aquests panells ja havien estat restaurats per eurocatalana en una actuació anterior.

A més de les obres de restauració de la plaça de la Natura, també s’ha restaurat el banc de trencadís dissenyat per Antoni Gaudí.

Els treballs s’han realitzat seguint els criteris i tècniques de rehabilitació tradicionals per respectar el disseny original d’Antoni Gaudí. Les obres s’han executat en dues fases per mantenir sempre oberta als visitants la plaça, i alguns treballs s’han hagut de fer fora de l’horari de visita del Park Güell per no generar molèsties als visitants.

LA VANGUÀRDIA: El Park Güell ya luce la restaurada plaza de la Natura

Restauració Plaça de la Natura