Obres

Obra Civil

Obres de millora dels entorns del Park Güell. Remodelació d’escales avinguda Pompeu Fabra. Localització: Barcelona Client: Barcelona de Serveis Municipals – BSM Autor del Projecte:

Edificació

Reforma interior de dos habitatges. Localització: Barcelona Client:Fundació Privada Hospital de Sant Pau         Descargar PDF

Edificació

Actuacions de pintura als aparcaments BSM de Joanic i Sagrada Família Localització: Barcelona Client: Barcelona de Serveis Municipals – BSM Data de Finalització: Setembre 2017

Edificació

Rehabilitació de façana finca Rambla Catalunya 125. Localització: Barcelona Client: Comunitat de Propietaris Rambla Catalunya 125 Autor del Projecte:  Direcció de l’Obra:  Data de Finalització:

Obra Civil

Renovació de voreres del carrer Ponent entre els carrers Rec i Torras i Bages. Localització: Granollers Client: Ajuntament de Granollers Autor del Projecte: Serveis Tècnics

Obra Civil

Urbanització de les fases 2 i 3 de la plaça de Les Dones de Nou Barris. Àmbit del PAU 1 del Barri de Roquetes.

Obra Civil

Urbanització de la zona verda i restauració de  les restes historicoartístiques existents de l’AA4 de l’avinguda Vallcarca Fase I, al Districte de Gràcia de Barcelona.

Edificació

Obres de reforma i canvi d’ús d’oficina a habitatge.

Obra Civil

Obres de reurbanització de l’espai comprés entre els carrers de Palerm, Pere Moragues, Cristòbal de Moura i Perpinyà, al districte de Sant Martí.

Obres

Rehabilitació de les façanes del Casal de Barri “Torre Sagrera”, al Districte de Sant Andreu de Barcelona.

Obres

Obres de restauració del pont del fossar, el basament de la portalada, el vestíbul i túnels d’accés al Castell de Montjuïc.

Edificació

Obres d’adequació de la segona planta i part de la planta primera de l’Oficina d’Habitatge de Sant Andreu.