Actualitat

Nau Grupo Cautex

NAU LOGÍSTICA GRUPO CAUTEX

Eurocatalana ha construït la nova seu de Grupo Cautex a Sant Feliu de Llobregat.
Les noves instal·lacions, que compten amb una superfície total de 5.000 m2, disposen d’un magatzem logístic altament automatitzat, tres molls de càrrega, i oficines. Aquestes instal·lacions permetran ampliar l’activitat del grup millorant la logística i emmagatzematge de productes.

llegir més »
Plaça Pau Casals

PLAÇA PAU CASALS GRANOLLERS

Comencen les obres de reordenació i pavimentació de la plaça Pau Casals de Granollers.
El carrer es convertirà en un espai de plataforma única amb accés de vehicles restringit als veïns, i guanyarà arbres i elements de mobiliari urbà. Els treballs tenen un termini d’execució de tres mesos i mig i preveuen la renovació dels serveis, clavegueram i enllumenat públic, nova pavimentació, plantació d’arbres i col·locació de nou mobiliari urbà.

llegir més »

REURBANITZACIÓ C. CARDENAL TEDESCHINI

Els treballs realitzats han consistit en la reordenació del carrer amb nou paviment de voreres i calçada, renovació de les xarxes de serveis, reparació del col·lector de clavegueram, nou enllumenat públic, plantació de nous arbres i col·locació de nous elements de mobiliari urbà. La intervenció ha permès la reordenació de l’espai públic ampliant la superfície per a vianants mantenint la configuració en plataformes segregades per a calçada i voreres.

llegir més »